Simpa Trans a introdus cursele Constanța – Istanbul, cu plecare în fiecare zi de la ora 18:00 atât din Constanța cât și din Istanbul. Plecarea se face din Autogara Sud din Constanța și din Autogara Aksaray din Istanbul. Opririle sunt: Constanța (România) – Varna (Bulgaria) – Burgas (Bulgaria) – Istanbul (Turcia) și retur.

Călătoria durează în jur de 10 ore, dar poate varia în funcție de condițiile de trafic și Vamă.

Tariful pentru un bilet dus este de 200 de lei iar tariful pentru un bilet dus-întors este de 400 de lei.

curse constanta istanbul 2022

Poate călătorești în interes de serviciu sau cu alt scop de rezolvare de sarcini, dar dacă vrei să o faci în scop turistic, iată de ce să alegi Turcia!

Istanbul este orașul din Turcia cu mult peste 13 milioane de vizitatori în fiecare an, ce vin de peste tot din lume pentru peisajul special, prețuri bune, mâncare și condimente și produse turistice diversificate. Doar în perioada Ianuarie – Mai a anului 2019, Istanbul a primit un număr record de 5,4 milioane de vizitatori pe o asemenea perioadă de timp.

Ca tur pietonal, puteți să începeți cu o vizită prin Bazarul Egiptean de mirodenii, urmat apoi de cumpărături în Marele Bazar. Acesta este o piață uriașă formată din 60 de străzi și 5000 de magazine. Este printre cele mai mari astfel de piețe din lume!

Puteți continua apoi cu vizita Agia Sofia – biserica creștin-ortodoxă transformată în moschee, Moscheea Albastră – ce este cea mai mare moschee din Istanbul, Palatul Topkapi și Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) – unde găsiți 336 de coloane scufundate, casă pentru sute de pești viu-colorați.

Aveți apoi opțiunea de a face o excursie până pe lacul Sapanca din stațiunea montană Kartepe, un lac în suprafață de 42 de kilometri pătrați. Este un loc preferat de către turiști pentru priveliște și pentru prânzul servit apoi în satul tradițional Masukiye.

Puteți face orice! Voi veniți cu ideea, noi vă transportăm până la Istanbul și înapoi! Vă așteptăm cu mare drag!

SIGURANȚĂ

Cele mai bune autovehicule pentru cel mai bun transport de persoane.

PREȚ CORECT

Cel mai bun preț pentru orice tip de solicitare!

EFICIENȚĂ

Intri în legătură cu noi și îți găsim rapid cea mai bună soluție pentru nevoia ta!