Termenii de utilizare și toate detaliile la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web.

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utilizare sunt valabili începând cu data de 01.06.2020. Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunilor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul nostru. Acești termeni sunt condiționați direct de Acordul de Date regăsit pe acest website.

Detalii despre noi (a) SIMPA TRANS SRL operează website-ul. (b) SIMPA TRANS este o societate cu răspundere limitată înființată în Romania J13/564/1999. Adresa noastră înregistrată este str. Henny Ignatie 11, stațiunea Saturn, Mangalia. Numărul nostru de telefon de contact este 0241 754520 și adresa noastră de e-mail de contact este office@simpatrans.ro.

Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul nostru folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet. Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul nostru și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.