🗓Hai în excursie cu SIMPA!
BULGARIA 𝐈𝐍 𝐅𝐈𝐄𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐖𝐄𝐄𝐊𝐄𝐍𝐃: EXCURSII DE 1 ZI!
🚌 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓𝐀 – Pe urmele Reginei – 𝐂𝐀𝐏 𝐊𝐀𝐋𝐈𝐀𝐊𝐑𝐀 – 𝐁𝐀𝐋𝐂𝐈𝐂𝐊 – 𝐍𝐈𝐒𝐈𝐏𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐄 𝐀𝐔𝐑 – 𝐕𝐀𝐑𝐍𝐀
🚌 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐍𝐈𝐂𝐀 – Povești UNESCO pe coasta Bulgariei, de la 𝐁𝐀𝐋𝐂𝐈𝐂𝐊 la 𝐍𝐄𝐒𝐒𝐄𝐁𝐀𝐑
🧳 Rezervări și informații: 0743 333 555, 0765 318 605
🚌 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓𝐀 – Pe urmele Reginei
𝐂𝐀𝐏 𝐊𝐀𝐋𝐈𝐀𝐊𝐑𝐀 – 𝐁𝐀𝐋𝐂𝐈𝐂𝐊 – 𝐍𝐈𝐒𝐈𝐏𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐄 𝐀𝐔𝐑 – 𝐕𝐀𝐑𝐍𝐀
🤩 95 lei/ persoana
𝐈𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬 în preț:
👍 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐫 clasificat internațional 3*
👍 însoțitor grup || Ghid local vorbitor de limba română
🚌 Punct de plecare: gara CFR Constanța (vaporaș), ora: 07.00. Preluare GRATUIT din orice localitate din județul Constanța. Traseu: Constanța, Agigea, Eforie,Tuzla, Costinești, 23Augst, Mangalia, 2Mai, Vama Veche (frontieră România – Bulgaria) – 𝗖𝗔𝗣 𝗞𝗔𝗟𝗜𝗔𝗞𝗥𝗔 -𝗕𝗔𝗟𝗖𝗜𝗖𝗞 – 𝗡𝗜𝗦𝗜𝗣𝗨𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗗𝗘 𝗔𝗨𝗥 – 𝗩𝗔𝗥𝗡𝗔 𝘀𝗶 𝗿𝗲𝘁𝘂𝗿.
🏰𝗖𝗮𝗽𝘂𝗹 𝗞𝗮𝗹𝗶𝗮𝗸𝗿𝗮 și rezervația arheologică situată pe teritoriul acestuia sunt printre cele mai atractive locuri pentru turiștii veniți să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul din Bulgaria, datorită istoriei bogate, a naturii conservate și a priveliștilor frumoase Pentru prima dată, numele Kaliakra, care ĂŽnsemna „Cap Frumos”, a ĂŽnceput să fie menționat ĂŽn secolele XIII – XIV. În secolul al XIV-lea, statul bulgar a fost ĂŽmpărțit ĂŽn trei, iar Kaliakra a devenit centrul părtii cele mai răsăritene și s-a impus ca un port internațional major.
🌵🌹 ⛪️𝐁𝐚𝐥𝐜𝐢𝐜𝐤 – orasul cu strazi serpuite si faleze albe de calcar. Acesta este orasul care a inspirat pictorii romani in vremea cand inca facea parte din Regatul Romaniei. Aici, Regina MARIA a construit un castel un perioada 1924-1936, un castel inconjurat de gradini si multe constructii bine armonizate in ansamblu. Admiram Vila Cuibul linistit, Vila Printul Nicolae, Vila Sageata Albastra, Templul Apei, Capela Stela Maris, Moara si terasele in stil mediteranean.
🌵🌹 ⛪️𝐂𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐢 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐚𝐧𝐢𝐜𝐚 reprezenta un loc de suflet, de refugiu și de romantice visări pentru Regina Maria., situat pe țărmul înalt al Mării Negre. Regina Maria a reușit să amenajeze aici o impresionantă grădină botanică cu peste 𝟑𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐢 de plante și cactuși care au transformat locul într-un adevărat paradis. Domeniul de la Balcic nu e dominat de un castel sau de vreo construcție grandioasă, ci de grădinile magnifice de flori și de dragostea pentru frumos a Reginei Maria.
⁉️𝐒𝐭𝐢𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐚!!??? Ultima dorinta a Reginei Maria a fost: “Inima sa-mi fie scoasa din trup si adusa langa mare, sub lespezi, la Stella Maris”.
🍜🍱🍲Ne oprim pentru a servi masa de pranz la hanul Kalimanski.
🐎🐎🐎𝐕𝐚 𝐬𝐢𝐦𝐭𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐨𝐜𝐨𝐬𝐢? Cand ati castigat ultima data ceva? Pentru noi 7 este un numar norocos, prin urmare, in autocar, vom organiza o tombola, iar 7 castigatori se vor bucura de o sedinta de echitatie pe caii pursange pe care ii veti vedea la hanul Kalimanski. Descopera o luna fascinanta si afla povestea din spatele basmelor cu cai.🐎🐎🐎
🪨Pobiti Kamani, obiectiv cunoscut si sub denumirile de “𝐏𝐚𝐝𝐮𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚” sau “Desertul pietrificat” se afla la doar 20 de minute de mers cu masina de Varna si poate fi unul dintre locurile in care poti face poze spectaculoase sau pur si simplu o oprire de o ora in care sa admiri un fenomen geologic neobisnuit.
𝗩𝗮𝗿𝗻𝗮 iti poate imbogati destul de bine bagajul cultural, pentru ca ai o multitudine de obiective pe care le poti admira aici. Vizitam centrul vechi pieteonal si, Catedrala Ortodoxa.
𝗖𝗮𝘁𝗲𝗱𝗿𝗮𝗹𝗮 𝗔𝗱𝗼𝗿𝗺𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗠𝗮𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 din Varna este principalul obiectiv turistic din acest oras si este totodata cea mai mare dintre catedralele ortodoxe de pe litoralul din Bulgaria. Dupa catedrala din Sofia, Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Varna este a doua ca si dimensiune in Bulgaria, si este deschisa oficial din anul 1886.
Situată într-un golf pitoresc şi curat în partea de nord a coastei de nord a Mării Negre, staţiunea 𝗡𝗶𝘀𝗶𝗽𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗔𝘂𝗿 este la numai 18 km de la orasul Varna.
🚌 𝐃𝐔𝐌𝐈𝐍𝐈𝐂𝐀 Povești UNESCO pe coasta Bulgariei de la 𝐁𝐀𝐋𝐂𝐈𝐂𝐊 la 𝐍𝐄𝐒𝐒𝐄𝐁𝐀𝐑
🗓 In fiecare Weekend
🤩 150 lei/ persoana
Rezervări și informații: 0743 333 555
𝐈𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬 în preț:
👍 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐫 clasificat internațional 3*
👍 însoțitor grup || Ghid local vorbitor de limba română
Punct de plecare: gara CFR Constanța (vaporaș), ora: 07.00
Preluare GRATUIT din orice localitate din județul Constanța
Traseu: Constanța, Agigea, Eforie,Tuzla, Costinești, 23Augst, Mangalia, 2Mai, Vama Veche (frontieră România – Bulgaria) – BALCICK – NESSEBAR si retur.
🌵🌹 ⛪️ 𝐁𝐚𝐥𝐜𝐢𝐜𝐤 – orasul cu strazi serpuite si faleze albe de calcar. Acesta este orasul care a inspirat pictorii romani in vremea cand inca facea parte din Regatul Romaniei. Aici, Regina MARIA a construit un castel un perioada 1924-1936, un castel inconjurat de gradini si multe constructii bine armonizate in ansamblu.
Admiram Vila Cuibul linistit, Vila Printul Nicolae, Vila Sageata Albastra, Templul Apei, Capela Stela Maris, Moara si terasele in stil mediteranean.
🏰 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐢 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐚𝐧𝐢𝐜𝐚 reprezenta un loc de suflet, de refugiu și de romantice visări pentru Regina Maria., situat pe țărmul înalt al Mării Negre. Regina Maria a reușit să amenajeze aici o impresionantă grădină botanică cu peste 𝟑𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐢 de plante și cactuși care au transformat locul într-un adevărat paradis. Domeniul de la Balcic nu e dominat de un castel sau de vreo construcție grandioasă, ci de grădinile magnifice de flori și de dragostea pentru frumos a Reginei Maria.
𝐒𝐭𝐢𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐚!!??? 𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐚 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐧𝐞𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭: “𝐈𝐧𝐢𝐦𝐚 𝐬𝐚-𝐦𝐢 𝐟𝐢𝐞 𝐬𝐜𝐨𝐚𝐬𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐮𝐩 𝐬𝐢 𝐚𝐝𝐮𝐬𝐚 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐞, 𝐬𝐮𝐛 𝐥𝐞𝐬𝐩𝐞𝐳𝐢, 𝐥𝐚 𝐒𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐬”.
Plecam spre 💥 𝐍𝐞𝐬𝐬𝐞𝐛𝐚𝐫💥💯🐬🌷 care acum 3200 ani reprezenta o colonie greceasca. Orasul vechi este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteti vizita in Bulgaria. Un oras plin de vestigii, biserici, ruine, temple si turnuri. Bine de stiut este ca orasul este inclus in 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐢𝐦𝐨𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐔𝐍𝐄𝐒𝐂𝐎.
Aici, dintre cele mai frumoase biserici ne incanta Biserica Sf. Sofia, Biserica Sf. Stefan si Biserica Sf. Parascheva. Admiram frumusetea orasului vechi si observam casele tipice, de piatra si lemn cu doua etaje…O splendoare.
Pornim pe drum de intoarcere spre casa, cu un mic popas in 𝐨𝐫𝐚𝐬𝐮𝐥 𝐕𝐚𝐫𝐧𝐚, pentru a vizita,⛪ Catedrala Ortodoxa,💥🏁.
Documente necesare calatoriei: carte de identitate
Rezervări și informații: 0743 333 555, 0765 318 605
SIGURANȚĂ

Cele mai bune autovehicule pentru cel mai bun transport de persoane.

PREȚ CORECT

Cel mai bun preț pentru orice tip de solicitare!

EFICIENȚĂ

Intri în legătură cu noi și îți găsim rapid cea mai bună soluție pentru nevoia ta!