🇹🇷 Istanbul de Valentine’s Day 💝
📆 12-16 februarie 2023
👍 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭: 𝟗𝟗 𝐄𝐮𝐫𝐨/pers.
📱 Rezervări și informații: 0743 333 555, 0765 318 605
👇𝐈𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬 în preț:
✅🚎 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐫 clasificat internațional 3* (10 euro/pers supliment pentru primele 5 rânduri)
✅🏨 𝟑 𝐧𝐨𝐩𝐭𝐢 𝐜𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞 (loc în cameră dublă) hotel central 3*, cu 𝐦𝐢𝐜 𝐝𝐞𝐣𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬
✅👨‍👨‍👧‍👧 însoțitor grup || Ghid local vorbitor de limba română
📍 Punct de plecare: gara CFR Constanța (vaporaș), ora 22.00
Traseu: Vama Veche (frontieră România – Bulgaria) – Varna – Burgas (popas) – Kîrklareli (frontieră Bulgara – Turcia) – Istanbul
Excursii :
👳‍♀️ 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥, 𝐜𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐫𝐮𝐥 – 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝟐 𝐬𝐢 𝟑
Turnul Galata II Promenada Camlica II cartierul Kadıköy II Sofia Teleferic || Hornul de Aur || Tarihi Kahve || Geamia Eyup Sultan || Biserica Ortodoxa din otel Sf.Stefan || Cartierul Balat
🚢 𝐂𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐟𝐨𝐫 cu cină turceasca și program artistic (băuturi incluse) – 50 Euro/pers.

Hai în Turcia! În excursia vieții tale!

𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒂𝒏𝒅𝒂𝒕:

👉 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏:

Începem vacanța în Istanbul cu un 𝐬𝐡𝐨𝐰 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫 la una dintre cele mai importante fabrici de piele și blănuri din Istanbul. Aici vom putea admira cele mai noi colecții și vom putea cumpăra la prețuri de fabrică produse din piele sau blană.

𝐂𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥 și timp la dispoziție pentru vizitarea obiectivelor din centrul Istanbulului: Grand Bazar, Moscheea Albastră și Hagia Sofia

Poveștile fabuloase ale 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐚𝐳𝐚𝐫 din Istanbul, una dintre cele mai mari și mai vechi piețe acoperite din lume, cu 61 de străzi acoperite și peste 4.000 de magazine, ne sunt dezvăluite la pas farmecul și vibrația zonei fiind o experiență. Sutele de magazine de aur, ceramică, îmbrăcăminte, poșete sau dulciuri orientale vă vor conduce printr-o poveste într-unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume.

Lăsând în urmă atmosfera trepidantă în care cu siguranță vă veți întoarce în următoarele zile, ne continuăm traseul către alte două bijuterii arhitectonice: Moscheea Albastră și Hagia Sofia.

𝐌𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚 poartă acest nume datorită celor peste 20.000 de panouri interioare de faianță în majoritate de culoare albastră, impresionează prin mărime și spațiile ample care pot să adăpostească în interior aproximativ 10.000 de persoane.

La numai câțiva pași, străbătând o frumoasă piață se află următorul obiectiv impresionant, 𝐇𝐚𝐠𝐢𝐚 𝐒𝐨𝐟𝐢𝐚. Cu o istorie extraordinară și elemente de arhitectură impresionante, Hagia Sofia a deținut peste 1000 de ani recordul celei mai mari cupole din lume, fiind depășită de Catedrala Sfântul Petru din Roma.

👉 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐:

𝐄𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐚 din ziua 3 (autocar – 25 euro/pers) o vom începe cu un alt obiectiv deosebit: 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥. Plimbarea cu acesta ne va dezvălui o superbă panoramă a Cornului de Aur, punctul final fiind la celebra 𝐜𝐚𝐟𝐞𝐧𝐞𝐚 𝐏𝐢𝐞𝐫𝐫𝐞 𝐋𝐨𝐭𝐢 (celebru romancier francez). Unul dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Istanbul vă va surprinde prin frumusețea peisajului încântător. La întoarce vom putea vizita Moscheea Eyüp Sultan situată pe malul Cornului de Aur și Bazarul.

Vom continua excursia cu o vizită la 𝐁𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐛𝐮𝐥𝐠𝐚𝐫ă 𝐒𝐟â𝐧𝐭𝐮𝐥 Ș𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧, cunoscută și ca Biserica bulgară de Fier, aceasta fiind construită din fontă.

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐚𝐥𝐚𝐭, cartierul evreilor de limbă greacă este unul dintre cele mai instagramabile locuri din Istanbul. Arhitectura locului, cafenelele, culorile te vor conduce într-o poveste plină de savoare și arome.

Excursia se va încheia la  o degustare de baclavale, dulciuri și ceaiuri turcești care vă vor încărca de energie.

🚢 Partea a doua a zilei continuă cu o petrecere de Valentine’s Day într-o 𝐜𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚 fabuloasă pe Bosfor. Vom fi conduși de la hotel la 19,30 către o adevărată experiență turistică. Cina, dansurile și muzica tradițională turcească, îmbinate cu peisajul de vis de pe Bosfor și Istanbulul luminat feeric vor face această croazieră o seară memorabilă, greu de descris în cuvinte. (50 euro/pers. – transport hotel – navă tur retur, croazieră de seară pe Bosfor, cină cu băuturi alcoolice și nealcoolice incluse, dansuri și muzică tradițională)

👉 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑:

După micul dejun, în jurul orei 9, vom pleca într-o 𝐞𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐞 (autocar – 25 euro/pers) în care vom descoperii alături de ghidul nostru alte minuni ale Istanbulului, trecând chiar pe continentul asiatic.

Primul obiectiv al zilei aflat în partea de nord a portului Cornul de Aur este 𝐓𝐮𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚, construit de genovezi în secolul al XIV-lea. Panorama extraordinară de 360 de grade asupra Istanbulului face din frumosul turn una dintre principalele atracții ale orașului.

Vom face trecerea în 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐀𝐬𝐢𝐚𝐭𝐢𝐜 îndreptându-ne către 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐥𝐢𝐜𝐚, cel mai înalt deal din Istanbul, care oferă o panoramă deosebită asupra orașului și strâmtorii Bosfor. În imediata apropiere se află 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥, 𝐌𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐥𝐢𝐜𝐚 care poate găzdui peste 60.000 de persoane!

Ziua continuă cu o sesiune de shopping și relaxare la Aqua Florya Mall situat pe malul Bosforului. Aici se poate vizita și Istanbul Aquarium, unul dintre punctele turistice de atracție ale Istanbulului.

👉 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟒

Mic dejun

Plecare cu autocarul spre Constanța

Programe turistice organizate de Agentia de turism Callatis Travel, Mangalia

Documente necesare calatoriei: 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝟔 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐚.

Tariful NU include:

  • Asigurarea medicala (optional)
  • Supliment camera single (70 euro/pers.)
  • Grup minim 40 persoane

📱 Rezervări și informații: 0743 333 555, 0765 318 605

📨 contact@callatistravel.ro

Agentia Callatis Travel Mangalia

Licenta de turism nr. 11 din 22-10-2018

SIGURANȚĂ

Cele mai bune autovehicule pentru cel mai bun transport de persoane.

PREȚ CORECT

Cel mai bun preț pentru orice tip de solicitare!

EFICIENȚĂ

Intri în legătură cu noi și îți găsim rapid cea mai bună soluție pentru nevoia ta!