Nu ai găsit cursa pe care o cauți? Sună-ne și află dacă te putem lua din zona ta!

COMPANIA NOASTRĂ

este înființată în anul 1999 și nu a înregistrat până în prezent niciun incident rutier. Avem în prezent 33 de șoferi iar flota noastră este compusă din 24 de sprintere a câte 18 locuri fiecare, 14 autocare a câte aprox. 50 de locuri fiecare, 7 autoturisme Vito a câte 8 locuri, 5 remorci de bagaje… Exemple mai jos:

SIGURANȚĂ

Ne dorim tot ce este mai bun pentru clienții noștri așa că punem la dispoziție mijloace de transport verificate tehnic și dotate cu cât mai multe beneficii confortabile pentru călătorul de zi cu zi.

Despre

PROMPTITUDINE

De peste 20 de ani suntem acolo unde trebuie să fim, la dispoziția dumneavoastră! Suntem în stație la ora care trebuie și ne străduim constant să fim cât mai aproape de perfecțiune în serviciul nostru.

Despre

ÎNCREDERE

Nu doar că luăm constant toate măsurile de igienă și confort pentru clienții noștri, dar le și expunem public pentru a-i asigura pe aceștia că ne facem treaba așa cum se cuvine! Haide la drum cu noi!

Despre

SIMPA TRANS

Recenzii de la clienți

Simpa Trans nu înseamnă doar un serviciu de transport ci o întreagă comunitate. Că ai avut nevoie de un autobuz sau un microbuz din Mangalia spre Constanța sau din Iași spre București, noi am fost acolo mereu! Avem călători ce ne-au ales serviciile de ani de zile și ce se bucură în fiecare zi de ceea ce avem de oferit.

De ce SIMPA TRANS?

Clienții noștri ne-au devenit pasageri fideli deoarece am venit cu următoarele avantaje

Atunci când călătorești cu noi, ai de unde alege!

De la Aer Condiționat și Internet WiFi la Sistem video și dotări pentru persoane cu dizabilități.

Ne asigurăm că vă punem la dispoziție șoferi atenți, mijloace de transport în comun sigure și curate.

Acoperim zone precum Mangalia, Constanța, București, Otopeni, Iași…cât și localități aferente acestor zone principale.

Vă oferim posibilitatea de a vă căuta cursa online și a vă face rezervarea pentru aceasta.